Horeca

Wil je alles leren over het maken, samenstellen en creëren van de lekkerste gerechten waarbij creativiteit en hygiëne voorop staan? 

Sta jij liever in de spotlight en maak jij het gasten naar de zin met spannende wijnspijscombinaties en/of verrassende voorstellen voor een menu?

Ben jij die entertainer achter de bar?

Meld je dan hier aan voor één van onze opleidingen in de Horeca.

Van niveau 1 tot niveau 4 leiden wij jou op tot die allrounder in de keuken of bediening. Met een diploma van deze opleidingen kun je aan de slag in een van de vele restaurants/ hotels in binnen en buitenland.

Vooropleiding

Er zijn verschillende manieren om in te stromen op Maris Stella SBO.

Wil je instromen in Niveau 1 heb je geen vooropleiding nodig. Na een intake gesprek kun je geplaatst worden.

Wil je instromen in Niveau 2 dan heb je een afgeronde niveau 1 opleiding nodig of een basis diploma VSBO.

Wil je instromen in Niveau 3, dan heb je een afgeronde PKL opleiding nodig of een afgeronde niveau 2 opleiding in dezelfde branche.

Wil je instromen in Niveau 4, dan heb je een afgeronde TKL opleiding nodig, een afgeronde niveau 3 opleiding in dezelfde branche of een bewijs van 3 afgeronde leerjaren HAVO / VWO.

Mocht je er na plaatsing en start schooljaar toch achter komen dat het niveau niet geheel bij jou past, kun je altijd nog overgeplaatst worden. Als je na het afronden van jouw opleiding in Maris Stella SBO voldoet aan de doorstroomnormen dan kan je doorstromen naar een hoger niveau.

Heb je spesifieke vragen, graag een mail sturen [email protected]

 

Niveaus

Niveau 1

Horeca assistent

Niveau 2

Kok

Gastheer/ Gastvrouw

Bartender

Niveau 3

Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Gastheer/ Gastvrouw

Niveau 4

Food & Beverage Supervisor