Horeca

Wil je alles leren over het maken, samenstellen en creëren van de lekkerste gerechten waarbij creativiteit en hygiëne voorop staan? 

Of sta jij liever in de spotlight en maak jij het gasten naar de zin met spannende wijnspijscombinaties, je doet verrassende voorstellen voor een menu of ben jij die entertainer achter de bar?

Een combinatie van bovenstaande en daarbij leidinggeven of wil je voorbereid worden op een eigen onderneming?

Meld je dan hier aan voor één van onze opleidingen in de Horeca.

Van niveau 1 tot niveau 4 leiden wij jou op tot die allrounder in de keuken of bediening. Met een diploma van deze opleidingen kun je aan de slag in een van de vele restaurants/ hotels in binnen en buitenland.

Nieuw bij Maris Stella

Vanaf schooljaar 2024 zijn er veranderingen binnen de opleidingen Horeca. Deze veranderingen betekenen een betere aansluiting bij de student van nu en de vraag van de arbeidsmarkt. 

Zo kun je nu bij niveau 2 je opleiding volgen binnen het werkend leren traject. Vanaf periode 3 ga je 4 dagen in de week aan het werk en kom je 1 dag in de week naar school. Pas aan het eind van je opleiding doe je examen.

Binnen niveau 3 start je het eerste leerjaar op school en ga je vanaf leerjaar 2 voledig aan het werk binnen het werkend leren traject. Ook dan kom je 1 dag in de week naar school. Je loopt stage bij ten minste 2 verschillende bedrijven om jou op te leiden tot zelfstandig medewerker. 

Niveau 4, F&B-manager, is vanaf dit schooljaar een 3-jarige opleiding geworden. Stage lopen kan in binnen- en buitenland. In het eerste leerjaar leer je de basis van keuken en bediening om vanaf leerjaar 2 je te verdiepen in leidinggeven en ondernemen!

Spreekt dit alles je aan of heb je specifieke vragen, stuur een mail naar: [email protected]

 

Opleidingen

Niveau 1

(1 jaar)

 

Hospitality assistent

 

 

 

Niveau 2

( 2 jaar werkend leren)

 

Professional Chef-2

Hospitality attendent

Niveau 3

( 3 jaar, 1e jaar lerend werken, 2e & 3 jaar werkend leren)

 

Professional Chef-3

Allround Hospitality attendent

Niveau 4

( 3 jaar )

 

Food & Beverage Manager